Trio tartar

Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania

George Catană, bucătar-șef la restaurantul „18 Lounge“ din capitală, vă invită să savurați o nouă creație, pe bază de pește crud

Ingrediente pentru 1 porție
Tartarul de somon:
• 40 g somon • sos de muștar (2 g muștar franțuzesc, 5 g muștar dulce, 2 g capere, 3 frunze pătrunjel, 10 ml ulei de măsline)
Tartarul de ton:
• 40 g ton • 2 g mango • 2 g gălbenuș • 2 g ceapă roșie
• sos smântână dulce cu soia (5 ml smântână, 3 ml soia)
Tartarul de cod:
• 40 g cod • 3 g avocado • 2 g ceapă verde
• 2 g gălbenuș • sos smântână cu sweet chilli (5 ml smântână, 3 ml sweet chilli)
• sare, zeamă de lămâie, după gust

Se amestecă felurile de pește cu sosurile respective. Sosurile se folosesc și pentru a decora farfuria.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*