Tarte cu brânză

Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania

Ingrediente pt. 12 bucăți
•3 fire praz
•9 foi de plăcintă
•100 ml smântână
•100 g brânză proaspătă de capră
•3 ouă
•sare, piper
•unt pentru uns foile
Se încinge cuptorul la 220 ºC. Se curăță 3 fire praz și partea albă se taie fâșii. Se fierbe 3 min. într-o can­titate mică de apă cu sare. Se scurge. Se taie 9 foi de plăcintă în câte 4 pătrate egale, care se ung cu unt topit. În adânciturile unei forme de brioșe se așază câte 3 pătrate de foi și se coc 10 min. Se scot. Se amestecă 100 ml smântână cu 100 g brânză proaspătă de capră, 3 ouă, sare și piper. Se așază în forme felii de praz; se toarnă amestecul de ouă și se coace 15 min. la cuptorul încins la 160 ºC.
Per bucată: 170 calorii

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*