Tăiței thailandezi

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

Ingrediente pt. 4 porții
• 1 lingură susan
• 300 g tăiței de orez
• ½ lingură ulei
• 125 g ciuperci Champignon
• 200 g broccoli
• 1 lingură sos de chilli dulce
• 1 limetă

1 Se încinge o tigaie wok fără ulei și se prăjește înăuntru susanul timp de cca 30 secunde. Se răstoarnă pe o farfurie și se pune deoparte.
2 Se pregătesc tăițeii de orez, conform indicațiilor de pe ambalaj.  Se toarnă ulei în tigaie și se adaugă ciupercile tăiate felii și buchețele mici de bro­ccoli; se prăjesc 3 min. Se adaugă sosul de chili și, după 3 min. pastele scurse.
4 Se stropește totul cu suc de limette și se presară susan. Se amestecă bine și se servește preparatul imediat.
Preparare: 15 minute

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*