Tagliatelle cu mușchi de vită

Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania

George Catană, bucătar-șef la restaurantul Barrio by the Embassy din capitală propune o rețetă de paste cu carne asezonate picant

Ingrediente pentru 1 porție
• 150 g mușchi de vită • 30 g morcovi
• 30 g dovlecel • 30 g sparanghel
• 30 g ardei gras 
• 50 g roșii cherry
• 120 g tagliatelle • 40 ml sweet chili
• 8 g ghimbir • 10 g usturoi
• 10 g pătrunjel • 15 ml vin alb
• 10 ml ulei de măsline

Se curăță și se taie bețișoare legumele. Se încinge uleiul de măsline într-o tigaie și se călesc legumele.
Se adaugă ghimbirul și usturoiul și se amestecă. Se înglobează carnea. Se stinge cu vin alb. Se toarnă sosul sweet chili. Se taie roșiile cherry și se pun în tigaie.
Între timp, se fierb pastele conform indicațiilor de pe am­­ba­laj. Se scurg și se amestecă cu legumele și carnea. Se montează pe farfurie. Se presară pătrunjel verde și se decorează cu busuioc.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*