Tagliatelle cu funghi porcini

Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania

George Catană, bucătar-șef la restaurantul Barrio by the Embassy din capitală propune o rețetă rafinată de paste cu ciuperci

Ingrediente pentru 1 porție
• 120 g tagliatelle
• 10 g ciuperci porcini
• 80 g roșii cherry
• 2 g usturoi tocat
• 2 g ghimbir • 10 ml ulei de măsline
• 15 ml vin alb
• 50 ml smântână
• busuioc, roșii cherry pentru decor
• sare, piper

Se călesc funghi porcini în ulei de măsline. Între timp, se taie roșiile cherry jumătăți.
Se adaugă ghimbirul și usturoiul tocate peste ciuperci și se amestecă.
Se fierb pastele conformi ndicațiilor de pe ambalaj. Se stinge cu vin alb și se toarnă smântâna lichidă peste paste, apoi se amestecă. Se pun roșiile în tigaie. Se scurg pastele și se amestecă cu ciupercile din tigaie. Se condimentează cu sare și piper.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*