Tabouleh cu pătrunjel

Credit foto: Lilyana-Vynogradova/Fotolia.com
Credit foto: Lilyana-Vynogradova/Fotolia.com
Credit foto: Lilyana-Vynogradova/Fotolia.com

Veronica Bâtcă, actriță și pasionată de nutriția raw-vegan ne propune o rețetă inspirată din bucătăria libaneză, convenabilă și pentru zilele de post

4 porții / Preparare: 45 min.
Coacere: 25 min.
• 1 castron mare de pătrunjel • 2-3 linguri de grâu încolțit
• 1 ceapă mică sau o ceapă verde • 8 roșii cherry • zeama de la ½ lămâie
• sare • sumak (opțional)
• puțină mentă uscată

Se pun în robot toate ingredientele, mai puțin roșiile.
Roșiile trebuie tăiate cuburi mici, folosind în special coaja. Se amestecă bine.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*