Supă rece de castraveți

Credit foto: cook_inspire/Fotolia.com
Credit foto: cook_inspire/Fotolia.com
Credit foto: cook_inspire/Fotolia.com

Ingrediente pt. 4 porții
• 1 castravete • 1/2 ceapă
•2 fire pătrunjel •2 fire busuioc
•2 fire mărar • 250 ml supă de legume
• 175 g iaurt integral de la frigider
• sare, piper • 2 felii pâine de secară
• 2 felii somon afumat

1 Se decojește castravetele și se taie felii. Se toacă ceapa. Se curăță verdeața. Toate se pasează în supă și se adaugă 150 g iaurt; se mai pasează o dată și se strecoară. Se sărează și se piperează.
2  Se prăjește pâinea și se taie feliile în două, la fel ca felile de somon. Se fac tartine și se stropesc cu restul de iaurt. Se toar­nă supa în pahare și se așază deasupra pâinea; se ornează cu mărar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*