Supă de sfeclă

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

Ingrediente pt. 4 porții
• 400 g carne de porc slabă • 4 linguri ulei de măsline
• 1 sfeclă roşie • 2 morcovi
• 1 cub concentrat de vită
• ¼ varză albă • 1 rădăcină de pătrunjel
• 1 linguriţă boia

Se curăţă legumele. Varza şi rădăcina de pătrunjel se dau pe răzătoarea mare. Se taie morcovii rondele şi sfecla se taie bucăţi. Se spală carnea, se şterge şi se taie bucăţi. Se prăjeşte apoi în ulei şi se pudrează cu boia. Se mai prăjeşte puţin, apoi se adaugă toate legumele.
Se toarnă apă în vas şi se dă în clocot. Se adaugă cubul concentrat de vită şi se fierbe. Se serveşte supa cu smântână.

Preparare: 1 oră

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*