Supă de pește și fructe de mare

Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania

Bucătarul-șef George Catană este specialist în bucătăria mediteraneană

Ingrediente pentru 2 porții:
• 80 g crevete Black Tiger
• 80 g caracatiță
• 100 g calamar • 100 doradă
• 100 g lup de mare
• 50 g lămâie • 80 ml sos de roșii
• 20 g usturoi • 15 g pătrunjel verde
• 0,12 g sare
• 0,06 g piper • 15 ml ulei de măsline

Dorada și lupul de mare se taie bucăți potrivite. Într-o tigaie, se încinge uleiul de măsline și se călește usturoiul. Se adaugă fructele de mare și peștele.
Se condimentează cu sare și piper și se toarnă sosul de roșii. Se stoarce jumătate de lămâie și se asezonează cu pătrunjel verde proaspăt tocat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*