Supă de dovleac

Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania

4 porții / Prep.: 50 min.
• 750 g pulpă de dovleac
• 1 ceapă • 2 cm ghimbir
• 1 ardei iute
• 2 linguri ulei
• 750 ml supă de legume • coriandru verde • 400 ml lapte de cocos (conservă) • sucul de la 1 lămâie
• sare, piper • zahăr • 4 căței usturoi

Se călesc în ulei ceapa, ghim­­birul și usturoiul tocate, pulpa de dov­­leac și ardeiul.
Se toar­nă supă și se fierbe înăbușit 30 min.
Se adaugă coriandru și se pasează.
Se toarnă lap­te de cocos și se dă în fiert.
Se adaugă suc de lămâie, sa­re, piper și zahăr după gust. Supa se servește din dovleac.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*