Ștrudel cu legume

Credit foto: mdlart/2012/shutterstock.com
Credit foto: mdlart/2012/shutterstock.com

Ingrediente pt. 6-8 porții
•400 ml aluat de foi • 1 kg amestec de legume congelate
• 350 g șuncă • 1 ceapă
• 1 lingură pătrunjel proaspăt tocat • 10 ouă de prepeliță • 100 g crutoane • 200 ml 
lapte fără lactoză • 2-3 lingurițe boia 
• sare, piper • 200 ml smântână fără lactoză • 2 linguri brânză de vaci • 1 lingură ceapă 
verde tocată • 1-2 căței de usturoi
1 Se fierb legumele în apă cu sare și se scurg. Se toacă șunca. Separat se toacă ceapa și se călește în ulei. Se amestecă toate ingredientele și se lasă să se pătrundă 15 min.
2 Se întinde o foaie de aluat, se umple, se rulează și se coace 20 min. în cuptorul încins la 190 ºC. Se servește cu un sos, din brânză de vaci, smântână, usturoi, sare, piper și ceapă verde.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*