Știucă papillotte

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

Ingrediente pt. 4 porții
• 800 g file de știucă
• 1 morcov
• 3 cepe verzi
• ½ ceașcă supă de legume
• 2 linguri de sos de soia
• 2 linguri de sos de chili
• 1 linguriță de zahăr
• 1 linguriță de amidon
• 1 linguriță de ghimbir ras
• 1 cățel de usturoi

1  Se taie carnea în patru. Se taie fâșii morcovul și ceapa. Se dă în clocot într-o oală supa, cu sos de soia, sos de chili, zahăr, amidon, ghimbir și usturoi decojit; se lasă să fiarbă la foc moale, timp de cca 2 min.
2  Se decupează 4 pătrate de hârtie de copt; în mijlocul fiecăruia se așază câte o bucată de pește și se acoperă cu 2 linguri de sos de soia și cu un sfert din cantitatea de legume pregătite. Se împachetează.
3   Pachețelele se așază într-o tavă și se coc cca 15 min. Se servesc cu o garnitură de orez Jasmin.
Preparare: 80 minute

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*