Spirale de foi cu mozzarella

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

4 porții / Prep.: 35 min.
• 300 g mozzarella • sare de mare
• piper cu lămâie • 1 pachet foi de plăcintă • ulei de măsline
Sos: • 3 linguri ketchup • 2 linguri maioneză
• 2 linguri smântână • piper

Se scurge mozzarella, se șterge și se taie cuburi. Se sărează și se piperează.
Se suprapun foile de plăcintă, fie­care unsă cu ulei; se așază deasupra mozzarella și se rulează.
Se unge din nou cu ulei și se așază sub formă de spirală, într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Se coace spirala în cuptorul încins în prealabil la 180 ºC, până ce se rumenește.
Se prepară un sos din ketchup, maioneză și smântână, bătând cu telul.
Se presară piper și eventual sare, după gust, și se servește alături de spirala fierbinte.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*