Spaghete de legume

Credit foto: lapsha_maria/fotolia.com
Credit foto: lapsha_maria/fotolia.com
Credit foto: lapsha_maria/fotolia.com

Veronica Bâtcă, actriță și pasionată de bucătăria raw-vegan
ne propune un fel de mâncare savuros și ușor,
vitaminizant și potrivit inclusiv pentru o zi de post

2 porții / Preparare: 5 min.
• 2-3 zucchini sau dovlecei mici • 2 roșii
• 1 morcov • 10 măsline • ½ ardei roșu • 2 linguri semințe de pin
• ½ cană pesto sau orice sos îți place

Se folosește un curățător de legume și un cuțit sau un aparat special sau unul de spiralat pentru zucchini/dovlecei, pentru a-i aduce la forma de spaghetti. Se procedează la fel cu morcovul și ardeiul gras.
Se toacă roșiile și măsli­nele, apoi amestecă toate ingredientele și sosul. Dacă vreți ca „pastele” să se înmoaie, se lasă amestecul o oră să se odihnească.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*