Somon cu avocado

Credit foto: Robyn Mackenzie/2012/shutterstock.com

Dezlegare la pește!

Credit foto: Robyn Mackenzie/2012/shutterstock.com

Ingrediente pt. 2 porții
• 400 g somon congelat (felii gata de preparare)
• 2 fructe avocado
•4 roșii •1 limettă
• 2 dovlecei • 1 bucățică ghimbir •sare, piper • sucul de la 2 limette

1 Se curăță de coajă fructele de avocado; se taie în două, se scot sâmburii lemnoși și pulpa se taie cuburi. Se stropesc imediat cu suc de limette.
2 Se curăță roșiile de semințe și se taie pulpa cuburi. Se curăță dovleceii și se taie cuburi. Legumele se așază pe o tavă de teflon; se adaugă ghimbir ras și suc de lămâie. Deasupra se așază bucățile de pește, decongelate și se dau la cuptor cca 20 min. Se servește preparatul cu verdeață proaspătă.

Preparare: 35 min.
Cuptor: 20 min.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*