Scoici albe cu perle

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

Ingrediente pt. 20 bucăți
Scoici
• 300 g lapte praf
• 300 g zahăr pudră
• 200 g unt • 2 albușuri
• 2 linguri lapte • 80 g fulgi de cocos • 1 lingură suc de lămâie • perle argintii de zahăr (decor)
Cremă
• 100 g unt • 200 g zahăr pudră • 1 lingură lapte

Se amestecă toate ingredientele pentru scoici, astfel încât să obținem o compoziție omogenă. Se tapetează cu zahăr formele de scoici și se așază câte o porție mică de compoziție albă. Se dau la frigider cca 20 min., apoi se răstoarnă cu atenție. Se lasă să
se usuce peste noapte.
Pentru cremă, se bate untul cu zahăr și lapte. Cu ajutorul acestei creme se asamblează scoicile două câte două și se decorează cu câte 2 perle argintii de zahăr.
Preparare: 45 min.
La frigider: 12 ore

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*