Sărmăluțe de soia

Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania

Ingrediente pt. 4 porții
•1 varză roșie (cca 1 kg) •2 cepe tocate
•1 lingură ulei  •500 g tofu afumat de la borcan
•200 g ciuperci Champignon •1 lingură amidon  •supă de legume

Se curăță 1 varză roșie (cca 1 kg) și se fierbe întreagă, 3 min., în apă cu sare. Se desprind frunzele mai mari, care se lasă întregi; restul se toacă.
Se curăță și se toa­­că 2 cepe. Ciupercile Champignon se curăță și se toacă. Se călește ceapa în 1 lingură ulei; se adaugă 300 g varză tocată și se călește înăbușit 10 min.
Se lasă să se scurgă tofu și se toacă mărunt. Se adaugă în compoziția de varză, împreună cu ciupercile tocate. Se lasă să se răcească amestecul și se frământă cu 1 lingură amidon. Se umplu sarmalele, se rulează și se pun la fiert în supă de legume.
Per porție: 280 calorii

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*