Șalău cu legume

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

4 porții / Preparare: 45 min.
• 4 fileuri de șalău (a 200 g)
• 400 g roșii cherry
• 2 dovlecei
• 500 g broccoli
• 1 legătură ridichi • 2 lămâi
• 4 fire cimbru
• 4 linguri ulei de măsline • sare, piper

Se curăță și se spală legumele.
Se spală lămâia și se taie felii. Se spală și se șterge peștele.
Se pre­gătesc 4 pătrate de hârtie de copt, pe care se așază câte o bucată de pește, felii de lămâie și câte un sfert din cantitatea de legume tăiate bucăți.
Se sărează, se piperează și se stropesc cu ulei; se adaugă câte un fir de cimbru.
Se împachetează peștele, având grijă ca pachetele să fie bine închise și să nu se desfacă.
Se așază cu grijă pe o tavă și se coc cca 25 min. în cuptorul încins la 180 ºC.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*