Salată mexicană

Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania

bulina_SB6 porții / Preparare: 40 min.
• 1 lingură ulei de măsline
• 300 g carne tocată • sare, piper •  boia
• 1 conservă boabe de porumb
• 1 conservă boabe de fasole
• 1 conservă ciuperci • 600 g cartofi decojiți, fierți și răciți
• 100 g cașcaval Emmentaler • 100 g cașcaval afumat
• 100 g cremă de iaurt • 4 linguri ketchup picant

Se încinge uleiul într-o tigaie și se prăjește carnea tocată, amestecând, până ce devine sfărâmicioasă; se condimentează cu sare, piper și boia. Se lasă să se răcească.
Se lasă să se scurgă conservele. Se taie felii cartofii și se așază într-o salatieră.
Se adau­gă cașcavalul tăiat cuburi, porumbul, boa­­bele de fasole și ciupercile; se amestecă.
Se amestecă iaurtul cu ketchup și se toarnă peste salată; se amestecă.
Se adaugă în final carnea și se mai amestecă; se condimentează cu sare, piper și boia; se lasă să se pătrundă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*