Salată de varză chinezească

Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania

bulina_SB4 porții / Preparare: 30 min.
• 1 varză chinezească mică
• 300 g boabe de struguri fără sâmburi
• 2 linguri suc de lămâie
• 1 linguriță miere • 1 praf sare
• piper de Cayenne
• 4 linguri ulei de arahide
• 1 lingură semințe de dovleac

Se curăță și se toacă varza chinezească. Strugurii se taie jumătăți.
Se amestecă sucul de lămâie cu miere, sare, piper de Cayenne și 3 linguri ulei.
Restul de ulei se încinge într-o tigaie și se prăjesc semințele de dovleac
cca 3 min. la foc moale. Se amestecă din când în când.
Se amestecă varza chinezească cu struguri și sos de salată.
Se presară semințe de dovleac și se servește.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*