Salată de sparanghel crud

Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania

Ingrediente pt. 4 porții
•500 g sparanghel alb
•1 legătură ridichi •150 g mazăre mange-tout •1 legătură ceapă verde •3 linguri oțet balsamic alb
•2 lingurițe muștar dulce
•2 lingurițe muștar iute
•1 praf de sare, piper, zahăr
•4 linguri de ulei
•150 g friptură rece de vită

 
Se decojesc 500 g sparanghel alb și se taie capetele lemnoase. Se taie felii, la fel ca 1 legătură ridichi și 150 g mazăre mange-tout. Se taie rondele 1 legătură ceapă verde.
Se amestecă 3 linguri oțet balsamic alb, 2 lingurițe muștar dulce și 2 lingurițe muștar iute, un praf de sare, piper, zahăr; se înglobează cu telul 4 linguri ulei. Se amestecă împreună cu ingredientele de salată și se lasă să se marineze cca 10 min. Se servește cu 150 g friptură rece de vită tăiată felii.
Preparare: 30 min.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*