Salată de sfeclă

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

Ingrediente pt. 4 porții
• 1 sfeclă roşie • ¼ varză albă • 150 g brânză de capră
• 1 mână de nuci
Dressing:
• 4 linguri ulei de măsline
• 2 linguri suc de lămâie
• 1 praf zahăr • 1 praf de sare

Se spală rădăcina de sfeclă, se decojeşte şi se rade pe răzătoarea mare. Se curăţă şi se rade varza. Se amestecă sfecla cu varză.
Se amestecă bine toate ingredientele pentru dressing, folosind telul. Se taie cuburi brânza. Se toarnă dressingul peste salată şi se amestecă. Se repartizează în boluri sau farfurii şi se presară cuburi de brânză, apoi nuci.
Preparare: 20 min.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*