Salată de pui cu ardei copți

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

4 porții / Preparare: 2 ore
• 4 ardei grași roșii copți și decojiți
• 100 g măsline negre
• sucul și coaja de la 1 lămâie
• 4 linguri ulei de măsline
• 1 cățel de usturoi
• 1/2 legătură busuioc
• 4 piepți de pui
• sare, piper

Ardeii copți și decojiți se taie fâșii și se amestecă într-un castron cu măsline, ulei de măsline, suc și coajă de lămâie.
Se pisează usturoiul și se adaugă în salată, împreună cu frunzele de busuioc, sare și piper. Se dă la frigider timp de cca 1 oră.
Se taie felii piepții de pui, se bat, se sărează, se piperează și se prăjesc în ulei pe ambele fețe.
Se taie carnea bucăți și se repartizează pe farfurii.
Se servește cu salată.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*