Salată de homar

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

Ingrediente pt. 2 porții
• 200 g pulpă de pepene galben
• 1 castravete • 1 căpățână salată verde
• 1 conservă homar fiert (50 g)
• 1 lingură maioneză • 1 linguri smântână
• 1 lingură ketchup
• 1 linguriță hrean cu smântână
• câteva picături de sos tabasco
• 1 linguriță suc de lămâie

Se taie în două pepenele galben și se pun deoparte semințele. Se taie pulpa cu­buri. Se taie castravetele fâșii (eventual se rade). Se amestecă împreună cu pulpa de pepene și frunzele de salată; se repartizează pe 2 farfurii. Se așază homarul peste salată.
Într-un castron se amestecă maioneza cu smântână, ketchup, hrean, sos tabasco și suc de lămâie. Se stropește salata cu acest dressing. Se decupează inimioare din feliile de pâine, se prăjesc și se servesc cu salată.
Preparare: 15 min.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*