Salată de căpșuni

Credit foto: Veronica Batca
Credit foto: Veronica Batca
Credit foto: Veronica Batca

Veronica Bâtcă, actriță și pasionată de nutriția raw-vegan ne recomandă o salată delicioasă și hrănitoare, foarte potrivită pentru o zi de post.

Ingrediente pt. 1 porție
• ¼ radicchio
• 3-4 frunze de salată verde
• 3-4 căpșuni
• 7-8 măsline Kalamata
• 1 lingură ulei de susan
• 1 linguriță oțet din cidru de mere sau zeama de la 1/3 lămâie

Radicchio se toacă la fel ca varza. Tăiați și salata verde în fâșii înguste.
Căpșunele se  taie cubulețe și se adaugă puțină sare de mare.
Se prepară o vinegretă din ulei de susan și oțet de cidru de mere.
Într-un bol mare se amestecă radicchio cu salată verde, măsline și se toarnă vi­ne­greta.
Se mai amestecă puțin și se servește.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*