Salată de cartofi cu varză murată

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

4 porții / Preparare: 45 min.
• 500 g cartofi
• 150 g varză murată
• 1 măr • 1 ceapă
• 2 linguri ulei de măsline
• 1 lingură hrean proaspăt ras
• sare, piper • chimen
• un praf zahăr

Se fierb cartofii, se lasă să se răcească, se decojesc și se taie cuburi.
Se scurge varza murată și se toacă.
Se spală mărul, se curăță de cotoare și semințe și se taie pulpa cuburi.
Ceapa se curăță și se toacă.
Se amestecă zeama de varză cu ulei, hrean și sare.
Se condimentează cu chimen, piper și zahăr și se lasă să se odihnească.
Se amestecă varza tocată cu cartofii, se adaugă măr și ceapă și se toarnă deasupra dressingul.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*