Salată cu brânză de capră

Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania

bulina_SBIngr. pt. 4 porții
• 12 frunze de radicchio
• 1 rodie • 1 portocală • 2 linguri miere
• sucul de la 1/2 lămâie • 1 linguriță rozmarin tocat
• 4 linguri ulei de măsline • sare, piper
• 1/2 legătură mentă • 1/2 legătură busuioc
• 250 g brânză de capră (rondele)

Se taie în jumătate rodia și se scot sâmburii. Se taie fâșii coaja de portocală și se stoarce sucul; ambele se amestecă împreună cu mierea, sucul de lămâie, rozmarinul și uleiul de măsline.
Se sărează și se piperează sosul după gust. Pe farfurii se repartizează frunzele de salată și deasupra se pune brânza, tăiată cubulețe. Se stropește salata cu dressingul preparat și se presară sâm­buri de rodie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*