Rulouri de pește cu legume

Credit foto:Burda Cehia
Credit foto:Burda Cehia

Ingrediente pt. 4 porții
• 1 ardei gras roșu • 1 dovlecel
• 1 vânătă • 4 filéuri de păstrăv
• 2 căței de usturoi
• 2 fire oregano • 1 lingură ulei de măsline extravirgin • 2 mere
• 1 salată eisberg
• 2 linguri muștar • 1 lingură oțet
• 200 ml smântână • sare

Se taie în două ardeiul gras, se curăță de cotoare și semințe și se taie pulpa fâșii. Se taie felii vânăta și dovlecelul și se așază într-un castron; se stropesc cu ulei de măsline. Se frig apoi într-o tigaie-grill, cu fâșiile de ardei.
Se încinge cuptorul la 200 °C. Filéurile se taie în două pe lung. Fiecare fâșie de pește se freacă cu usturoi pisat, sare și frunze de oregano. Se repartizează legumele fripte în tigaie și se rulează bucățile de pește. Se leagă cu ață și se așază într-o formă unsă; se coc la cuptor 10 min.
Se curăță merele și se taie felii groase. Se rupe fâșii salata verde și se amestecă într-un castron cu merele, muștarul, oțetul și smântâna. Salata se servește alături de ruladele de pește.
Preparare: 40 min.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*