Rulade de vițel cu cașcaval

Credit foto: F. Provaznik
Credit foto: F. Provaznik
Credit foto: F. Provaznik

Ingrediente pt. 4 porții
• 250 g pesmet • 8 felii de mușchi de vițel
• 60 g ricotta • 1 cățel de usturoi
• sare • 4 linguri ulei de măsline
• 3 linguri pătrunjel tocat • 8 bețișoare de cașcaval

Se rumenește puțin pesmetul într-o tigaie de teflon, fără adaos de grăsime. Se lasă să se răcească, apoi se adaugă unui amestec de ricotta, usturoi, sare și pătrunjel tocat.
Se bat feliile de carne și se ung cu ulei, cu pensula. Se tăvălesc prin pesmet. Pe fiecare felie se așază câte un bețișor de cașcaval. Se pliază mai întâi deasupra lui latura lungă a feliei de carne, apoi se împachetează complet și se fixează cu o scobitoare.
Se așază ruladele pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se coc 13-15 min. în cuptorul încins la 220 °C.
Preparare: 35 min.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*