Rulade de pui

credit foto: Burda Romania
credit foto: Burda Romania

Pt. 4 porții: Se curăță, se spală și se opărește 1 kg spanac; se lasă apoi să se scurgă și se stoarce. Se toacă spanacul și se amestecă împreună cu 150 g brânză feta sau telemea zdrobită, 50 g brânză ricotta sau urdă, 3 linguri pesmet, 1 gălbenuș, sare și piper.
Se încinge cuptorul la 180 ºC. Carnea se sărează și se piperează; se așază pe fiecare file câte o felie de șuncă uscată și câte puțin spanac. Se rulează, se fixează cu scobitori și se așază într-o formă de gratin. Se coc la cuptor cca 30-40 min. Se scot ruladele din cuptor
și se păstrează la cald. Se stinge cu 200 ml supă sosul din formă și se potrivește de sare și piper. Se taie felii ruladele și se servesc cu sos, eventual cu cartofi și legume.

Preparare: 40 min. Coacere: 40 min.
Per porție: 760 calorii

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*