Ruladă cu avocado

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

8 porții / Preparare: 25 min.
Blat:
• 1 legătură verdeață asortată • 1 lingură alune tocate
• 4 ouă • 4 linguri smântână • 4 linguri făină
• sare
Umplutură:
• 2 fructe de avocado
• 200 g brânză de vaci
• 1 ceapă roșie • 1 ardei gras roșu
• 2 căței de usturoi • 2 fire pătrunjel

Se prepară blatul: se toacă și se pasează verdeața; se adaugă alunele. Se bat gălbenușurile cu smântână și un praf de sare; se încorporează smântâna și amestecul de verdeață și alune. La final se înglobează făina și albușurile bătute. Se repartizează în strat subțire pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se coace cca 15 min. în cuptorul încins la 180 °C.
Se scoate tava din cuptor și se răstoarnă blatul pe o bucată de hârtie de copt; se desprinde hârtia de copt de pe fund.
Umplutură: se amestecă pulpa de avocado pasată cu brânză de vaci și ceapă tocată. Se decojește ardeiul gras și se toacă. Se înglo­bează în amestecul de avocado împreună cu usturoi pisat, sare, piper și pătrunjel.
Se întinde crema de avocado pe foaia de aluat, se rulează și se lasă să se odihnească la răcoare. Se taie felii.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*