Rotițe After Eight

Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania

Ingrediente pt. 30 bucăți
•200 g unt •100 g zahăr
•100 g ciocolată cu cafea
•1 gălbenuș •2 linguri coniac
•300 g făină •30 mini tablete de ciocolată cu mentă
•2 linguri zahăr pudră

Se topește ciocolata și se lasă să se răcească. Se frământă aluatul din ciocolată, unt, zahăr, gălbenuș, coniac și făină. Se înfășoară în folie și se dă la frigider cca 60 min.
Se încinge cuptorul la 175 °C. Pe planșeta cu făină se întinde o foaie de aluat groasă de 2 mm. Se decupează 30 de discuri și 30 de inele, cu formele speciale. Se așază pe tăvi tapetate cu hârtie de copt și se coc 6 min. Discurile calde se acoperă cu pătrățele de ciocolată. Se încrustează deasupra câte un inel și se pudrează totul cu zahăr.
Per bucată: 138 calorii

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*