Roșii la cuptor cu prosciutto

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

Ingrediente pt. 4 porții
• 2 mâini spanac proaspăt
• 12 roșii cherry • 8 linguri ulei de măsline
• 2 linguri oțet de vin roșu • 1 lingură miere
• 200 g mozzarella • 8 felii șuncă crud-uscată • sare, piper

Se taie în două roșiile și se amestecă împreună cu frunzele de spanac; se stropesc cu ulei și oțet.
Se adaugă miere, sare și piper și se amestecă; se repartizează compoziția în forme mici de sufleu
și se așază peste fiecare câte o felie de mozzarella.
Se așază formele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și se coc cca 25 min. în cuptorul încins la 180 °C.
Cu cca 5 min. înainte de a fi gata, se așază pe tavă feliile de șuncă și se coc până devin crocante.
Roșiile la cuptor se servesc cu șuncă.

Preparare: 30 min.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*