Roșii cu feta la grătar

Credit foto: Jakob Hausmann
Credit foto: Jakob Hausmann

Maestrul bucătar Jakob Hausmann, patronul restaurantului „Mica Elveție – St. Moritz“ din București îi invită la grătar și pe vegetarieni!

www.micaelvetie.ro
Ingrediente pt. 4 porții
• 4  roşii • 200 g feta • 2 linguriţe ulei de măsline • 4  fire busuioc
• sare aromată cu ierburi

1 Roşiile și feta se taie rondele, respectiv felii de 5 mm grosime. Se ung cu ulei 4 bucăţi de folie de aluminiu; se așază rondelele de roşii în alternanţă cu feliile de brânză feta. Se stropesc cu ulei de măsline şi se con­di­men­tează cu sare aromată.
2 Apoi se închid sub forma unor pacheţele, care se așază pe grătar cca 10 min., timp în care se întorc de pe o parte pe alta. Apoi se desfac deasupra, se presară frunze de busuioc şi se servesc imediat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*