Pui cu varză

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

Ingrediente pt. 4 porții
•  400 g varză •  2 morcovi
•  4 pulpe de pui •  2 căței de usturoi
•  200 ml vin alb •  1 lingură muștar
•  sare, piper

1 Se curăță morcovii și varza. Morcovii se taie cubulețe, iar varza se toacă fâșii. Legumele se așază într-o cratiță, împreună cu usturoiul curățat și tocat. Se adaugă vin și muștar   și se amestecă. Deasupra se așază pulpele de pui, spălate în prealabil, șterse cu prosoape de hârtie și presărate cu sare și piper.
2 Puiul și legumele se dau în clocot și se lasă să fiarbă cca 40 min. sub capac. În acest timp, se descoperă vasul în câteva rânduri și se stropește carnea cu zeamă din cratiță. Se servește cu orez sau cartofi fierți natur.
Preparare: 45 min.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*