Pui cu ciuperci și pulpă de dovleac

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

4 porții / Preparare: 45 min.
• 4 piepți de pui • sare, piper
• 2 linguri ulei • 200 g ciuperci de pădure
• 400 g pulpă de dovleac
• 2 fire de rozmarin • 200 ml vin alb
• 600 ml supă de pui

Se bate pieptul de pui, se sărează și se pipe­rează pe o parte și pe cealaltă.
Se încinge uleiul într-o cratiță și se prăjește carnea pe ambele fețe, timp de cca 2 min.
Se curăță ciupercile și se taie felii. Se decojește pulpa de dovleac și se taie felii; se adaugă la carne, împreună cu ciupercile.
Se adaugă rozmarin, se toarnă vin și se dă în clocot.
Se adaugă în final supa și se acoperă vasul cu un capac; se fierbe 25 min.
Se sărează și se piperează sosul.
Se servește cu pâine proaspătă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*