Porumb copt cu cremă de unt

Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania

Lestat Monroe pregătește cele mai savuroase și cele mai rafinate preparate la grătar: porumbul copt este servit cu o cremă delicioasă de unt

Ingrediente pt. 10 porții
• 10 știuleți de porumb
• 5 linguri unt nesărat, la temperatura camerei (dacă se folosește unt sărat, nu se mai pune sare)
• 3 linguri pătrunjel proaspăt tocat • 1 cățel de usturoi tocat
• sare • piper proaspăt măcinat

1 Se curăță porumbul asemenea bananei.
2 Se pun într-un castron untul, pătrunjelul și usturoiul și se amestecă cu telul până când se obține o pastă cremoasă. Se dă la frigider.
3 Se pun știuleții de porumb pe grătar și se coc întorcându-i până când au devenit bruni pe toate părțile.
4 Se iau de pe grătar, se sărează, se piperează și se servesc apoi cu crema de unt și verdeață preparată anterior.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*