Pimientos al vinagre

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

Ingrediente pt. 4 porții
• 1 ardei gras roșu • 1 ardei gras galben • 1 ardei gras portocaliu
• 1 conservă măsline negre
• 1 pâine baghetă
• 100 ml ulei de măsline extravirgin • 2 linguri oțet de vin alb
• 1 lingură cimbru tocat
• 2 căței de usturoi tocați

1 Se coc ardeii și se așază, fierbinți, într-un castron; se acoperă și se lasă 15 min. Apoi se decojesc și se taie pulpa bu­cățele de 2x2cm. Se pun în­tr‑un castron mai mare, se adaugă măslinele și se amestecă.
2  Dressing: se bate uleiul cu oțet, cimbru și usturoi tocate, folosind telul. Se sărează, se piperează și se toarnă pe salată. Se lasă să se marineze la temperatura camerei, cca 1 oră.
3 Înainte de servire se taie felii bagheta, se freacă cu usturoi și se frig pe grătar; se servesc cu salată.
Prep.: 40 min. Marinat: 1 oră

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*