Pilaf de quinoa cu piept de pui

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

Ingrediente pt. 4 porții
• 25 g unt
• 1 ceapă
• 300 g quinoa
• 400 ml supă de pasăre
• 300 g spanac
• 1 linguriță coajă de lămâie rasă
• 2 lingurițe suc de lămâie
• 350 g piept de pui fiert
• sare, piper

Se topește untul și se călește ceapa tocată. Se adaugă quinoa și se lasă să se călească 1 min. Se toarnă supa și se acoperă vasul cu un capac; se fierbe cca 17 min., până ce ab­­soarbe mai toată apa.
Se spală spanacul, se taie fâșii frunzele și se pun peste quinoa fiartă; se adaugă suc și coajă de lămâie după gust. Se taie felii carnea și se adaugă în vas, amestecând cu grijă până se înmoaie frunzele de spanac și se încălzește carnea. Se sărează și se piperează.
Preparare: 60 min.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*