Piept de pui umplut cu brânză

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

4 porții / Preparare: 30 min.
• 4 jumătăți de piept de pui
• 2 mâni de ruccola
• 120 g brânză feta • piper roz pisat
• 2 linguri ulei de măsline
• 4 linguri semințe de pin
• 125 ml vin alb sec
• câteva linguri de supă de pasăre

Se crestează buzunărele în bucățile de piept de pui, cu un cuțit ascuțit.
Se spală ruccola, se curăță de cotoare și se toacă.
Se amestecă împreună cu feta zdrobită, piper și puțin ulei și se umplu buzunărelele cu această compoziție.
Se fixează deschizăturile cu scobitori și se prăjesc în ulei bucățile de pui.
Se adaugă după un timp și semințele de pin și se rumenesc.
Se toarnă vinul și se lasă să se evapore.
Apoi se reduce focul și se mai toarnă și supa; se lasă să fiarbă 17 min. până ce se înmoaie carnea; se servește carnea cu sosul rezultat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*