Pește cu ananas

Credit foto: Natalia-Mylova/Fotolia.com
Credit foto: Natalia-Mylova/Fotolia.com
Credit foto: Natalia-Mylova/Fotolia.com

Ingrediente pt. 4 porții
• 2 lingurițe ulei • 1 linguriță condimente pentru pește • 1/4 linguriță sare
• 1/4 linguriță boia iute • 4 fileuri de pește tilapia • 350 g cuburi de pulpă de ananas proaspăt • 1 ceapă tocată
• 200 g roșii prunișoare decojite, curățate și tăiate cuburi • 2 linguri oțet de orez
• 1 lingură coriandru verde tocat • 1 ardei iute tocat
• 4 felii limettă

1 Se încinge uleiul într-o cratiță. Peștele se presară cu sare și cu amestecul de mirodenii și se prăjește timp de cca 2 min. pe fiecare parte.
2   Într-un castron se ames­tecă ananasul împreună cu
ceapa, roșiile, oțetul, coriandrul și ardeiul iute. Se servește drept garnitură alături de peștele prăjit, ornat cu felii de limette.

Preparare: 35 min.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*