Pepene cu telemea

Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania

bulina_SB

 

 

 

Ingrediente pt. 2 porții
• 3 fire cimbru • 2 linguri suc de lămâie • 1 lingură oțet de mere • 3 linguri ulei de măsline
• 1/2 pepene verde de la frigider • 1 căpățână salată verde • 1 legătură ruccola • 150 g telemea de vacă
• 10 măsline negre • 1 linguriță semințe de dovleac • 1 linguriță semințe de floarea-soarelui prăjite

Se amestecă sucul de lămâie cu oțet; se înglobează uleiul cu telul și se adaugă frunzulițele de la 2 fire de cimbru.
Se dă dressingul la rece. Se scot bile din pulpă de pepene.
Se taie cuburi telemeaua de vacă. Frunzele de salată se așază în jumătățile de pepene. Se stropesc cu dressing.
Se așază deasupra bile din pulpă de pepene, telemea, măsline, semințe de dovleac și de floarea-soarelui.
Se ornează cu restul de cimbru. Se servește imediat.
Preparare: 15 min.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*