Paste la pachet cu sos de roșii

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

Ingrediente pt. 4 porții
• 800 g roșii decojite (conservă)
• 5 linguri suc de roșii • sare, piper
• 800 g gnocchi refrigerate
• frunzele de la 2 fire de busuioc
• 250 g mozzarella
• 2 linguri ulei de măsline
Se așază roșiile într-un castron și se amestecă împreună cu suc de roșii, sare și piper. Se taie 4 dreptunghiuri de hârtie de copt și se așază într-un castron. Pe fiecare se pune câte o porție mică de compoziție de roșii. Se repartizează deasupra gnocchi și se acoperă cu restul de compoziție de roșii. Se presară busuioc tocat.
Se taie felii subțiri de mozzarella și se repartizează pe com­poziție; se stropesc cu ulei. Se împachetează în hârtie, cât se poate de etanș, ca aburul să nu iasă. Se încinge cuptorul la 190 ºC.
Pachetele se așază pe șina din mijlocul cuptorului și se coc cca 30 min. Apoi se scot și se deschid cu grijă.

Preparare: 40 min.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*