Pachețele cu carne

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

4 porții / Preparare: 30 min.
• 6 frunze de varză chinezească • 1 gulie tăiată fâșii
• 1 linguriță ulei de orez • 200 g piept de pui prăjit • 12 foi rotunde de aluat de orez • apă călduță
Sos:
• 6 linguri sos de chili dulce • ½ lingură sos de stridii
• 2 lingurițe sos de soia

Se toacă varza. Gulia se prăjește în ulei de orez încins. Carnea se taie fâșii. Se înmoaie în apă călduță foile de orez. Când devin moi, se lasă să se scurgă. Se așază la marginea
fiecărei foi câte o porție de varză, una de gulie și una de carne.
Se pliază foaia la am­bele capete și se rulează ca o sarma. Se așază în dispozitivul pentru fiert la aburi, tapetat cu hârtie de copt. Se fierbe astfel timp de 4 min.
Se amestecă ingredi­entele pentru sos și se servește sosul picant împreună cu pachețelele.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*