Ouă de prepeliță la pahar

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

Ingrediente pt. 4 porții
• 4 lingurițe muștar
• 1 linguriță mărar tocat
• 1 lingură ulei
• 1 lingură oțet de mere
• sare, piper alb
• 100 g fasole verde
• 16 ouă de prepeliță
• ½ ardei gras roșu
• 4 felii somon afumat

Se prepară dressingul: se amestecă muștarul cu mărar, ulei și oțet, bătând cu telul. Se sărează și se piperează.
Se curăță fasolea verde și se opărește în apă clocotită cca 2 min. Se fierb ouăle de pre­peliță 4-5 min., se trec prin jet de apă rece, se decojesc și se taie în două pe lung. Se spală ardeiul gras, se decojește cu lama pentru car­tofi și se taie cuburi pulpa. Se repartizează în pahare fa­solea verde, ouăle, bucățile de ardei gras și jumătăți de felii de somon. Se toarnă dressingul și se amestecă bine totul.
Preparare: 25 min.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*