Omletă cu leurdă

Credit foto: mallivan/Fotolia.com
Credit foto: mallivan/Fotolia.com
Credit foto: mallivan/Fotolia.com

Ingrediente pt. 4 porții
• 3 ouă
• 2 ardei capia roșii
• 200 g cașcaval ras
• 200 g frunze de leurdă
• sare, piper • 30 g unt

Se curăță ardeiul gras de cotoare și semințe și se taie 
pulpa cubulețe. Se spală frunzele de leurdă și se taie fâșii.
Se rade cașcavalul pe răzătoarea mică. Se sparg ouăle și se bat cu furculița.
Se topește untul într-o tigaie, se prăjesc fâșiile de ardei și se adaugă leurda. Se călește puțin și se amestecă, apoi se toarnă ouăle bătute. Se sărează, se piperează, se coace pe o parte, se întoarce și se adaugă cașca­valul. Se mai coace puțin. Se servește caldă.
Preparare: 15 min.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*