Mușchiuleț de porc învelit în bacon

credit foto: Burda Romania
credit foto: Burda Romania

Bucătarul-șef George Catană propune niște rulade minunate din carne de porc – super-gustoase, pentru ocazii speciale

George Catană este bucătar-șef la restaurantul Lounge 18:
www.18lounge.ro

 

 

 

 

 

 

Ingrediente pentru 2 porții:
• 500 g mușchiuleț de porc
• 150 g bacon
• 500 g cartofi fierți și zdrobiți
• 20 g parmezan
• 50 g ruccola
• 20 g ierburi aromatice
• sare
• piper
• 80 ml smântână • 50 ml vin alb
• 25 ml ulei de măsline

 

credit foto: Burda Romania

1 Se taie mușchiulețul și se învelește în bacon.

 

 

 

 

 

credit foto: Burda Romania

2 Ruladele se fixează cu sco­bitori. Se condimen­tează cu sare și piper.

 

 

 

 

 

credit foto: Burda Romania

3 Ruladele se prăjesc 10 min. pe fiecare parte.

 

 

 

 

 

credit foto: Burda Romania

4 Se taie ruccola, se adaugă peste cartofi, se sărează și se piperează, se adaugă 3/4 din cantitatea de par­­­­­­­­­­­­me­­zan și se dă la cuptor la 150 °C într-o tavă tapetată cu ulei.

 

 

 

 

credit foto: Burda Romania

5 Se adaugă vin și smântână peste rulade. Se montează pe farfurie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*