Mușchi de vită cu anchois

Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania

George Catană, actualmente bucătar-șef la restaurantul Barrio by the Embassy din capitală propune o rețetă de paste cu carne asezonată picant

Ingrediente pentru 1 porție:
• 250 g mușchi de vită
• 80 g ardei umpluți cu anșoa • 15 ml ulei de măsline
• 10 ml vin alb 
• 20 ml suc de roșii
• 5 g busuioc roșu • 5 g salvie • 10 g oregano • 0,06 g sare • 0,03 g piper
1 Se taie mușchiul de vită felii 
și apoi bucăți potrivite. Se condimentează cu sare și piper și se stropește cu ulei de măsline.
2 Se toacă fin verdețurile și mușchiul de vită se dă printr-o cantitate mică de verdeață.
3 Într-o tigaie, se încinge uleiul de măsline și se presară verdeața. Se așază carnea în tigaie. Se mai condimentează cu sare și piper.
4 Se stinge cu vin și suc de roșii și se adaugă ardeii cu anșoa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*