Mușchi de porc cu năut

Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia
Credit foto: Burda Cehia

Ingrediente pt. 4 porții
• 1 ceapă roșie • 4 căței de usturoi • ulei de măsline
• 400 g năut fiert (conservă)
• 1 ardei gras roșu • 1 ardei gras verde
• 1 lămâie • câteva fire de busuioc
• câteva fire de pătrunjel
• 8 fileuri de porc (toaletate de grăsime)

1 Se taie ceapa și usturoiul felii. Se încinge uleiul de măsline și se prăjește ceapa, după 4 min. se adaugă și usturoiul și se călește. Se a­daugă la năut și se amestecă. Se taie fâșii pulpa de ardei gras și se prăjește în ulei cca 5 min., apoi se înglobează în amestecul de năut. Se adaugă suc de lămâie, sare, piper și verdeață, după gust.
2 Se frig bucățile de carne pe tigaia-grill cca 3 min. pe ambele fețe și se servesc alături de amestecul de năut.

Preparare: 20 min.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*