Mousse au chocolat

Credit foto: Burda Romania
Credit foto: Burda Romania

Ingrediente pt. 4 porții
•150 g ciocolată amăruie
•50 ml espresso tare
• 2 ouă • 1 lingură zahăr pudră cu aromă de vanilie
•25 g zahăr • 65 ml frișcă
• 20 g ciocolată rasă

Preparare
1. Ciocolata se topește la bain-marie; se înglobează espresso. Se separă ouăle. Gălbenușurile se bat cu zahăr. Separat, se bate frișca.
2. Se lasă să se răcorească ciocolata și se înglobează com­poziția de gălbenușuri, bătând cu te­lul. Apoi se încorporează, pe rând, frișca bătută și albușurile bătute. Se toarnă compoziția în pahare și se acoperă; se lasă la frigider 3 ore. Se servesc presărate cu ciocolată rasă.

Preparare: 50 min., La frigider: 3 ore

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*